Dešavanja / u našem mestu

Manifestacija Pasuljijada

Tradicionalna kulinarska manifestacija Pasuljijada se organizuje u avgustu, u gradskom parku, na samoj obali Dunava. Gradištanac, najpoznatiji pasulj u našoj zemlji, okupi u Velikom Gradištu svake godine veliki broj vrhunskih kulinara i ljubitelja domaće kuhinje, koji rado uzimaju učešće u ovoj manifestaciji.

Manifestacija Carevčevi dani

Carevčevi dani su tradicionalna muzička manifestacija, posvećena Vlastimiru Pavloviću Carevcu, osnivaču Narodnog orkestra Radio Beograda. Održava se tokom jula meseca, svake godine, u Velikom Gradištu.

Festival ekološkog i turističkog filma Silafest

Festival se organizuje u saradnji sa partnerima koji imaju direktan interes u realizaciji ovakvih programa – Turističkom organizacijom Srbije, Turisitičkom organizacijom Velikog Gradišta, Visokom turističkom školom strukovnih studija iz Beograda… Ambicija SILAFEST-a je da kvalitetom filmova, objektivnošću žirija, prisutnošću u medijima, profesionalnim pristupom organizaciji festivala i pratećih manifestacija postane nezaobilazna i visoko kotirana odrednica svim stvaraocima ove vrste filmova širom sveta.

Više

Style Switcher

Predefined Colors

Layout Style

Background Image

Background Color

Reset